PASS Roeselare

Email

Martine Noppe: martine.noppe@proximus.be

Over ons

Wij zijn PASS Roeselare die opgestart is in oktober 2015. We komen maandelijks samen en dit altijd de laatste woensdag van de maand van 19u30 tot 22 uur. We vullen de avond met een praatthema of we doen een activiteit zoals een wandeling, gezelschapsspelen of een bowlingavond. Je kunt andere mensen met een autisme-diagnose leren kennen en tips en tricks van elkaar opsteken.

De praatavonden gaan steeds door bij VZW-Victor, Onze-Lieve-Vrouwemarkt 6 te Roeselare. Voor dit gebouw is er een grote parking waar je vlot kunt parkeren. De activiteiten gaan door op andere plaatsen. Je kunt de uitnodigingen krijgen van de PASS-groep door je lid te maken van de VVA Gent.

De groep is toegankelijk voor mensen met autisme en mensen met een sterk vermoeden van autisme. Wil je meer weten of zit je met vragen dan mag je ook contact opnemen met bovenstaand mail adres.

Auti-café

In Roeselare gaat er iedere eerste zaterdag van de maand een auti-café door (14 uur tot 16.30 uur). Dit is een gezellige namiddag voorzien voor een babbel in de informele sfeer. Dit is bedoeld voor mensen met een ASS en een normale begaafdheid.

Indien de drempel voor nieuwe mensen wat groot is om de eerste keer te komen is het geen probleem als er een familielid of een vriend meekomt de eerste keer. Ikzelf (Martine) ben een half uur eerder aanwezig als iemand in alle rust wil toekomen. Er staat een snooker tafel in de ruimte en er is een grote keuken aanwezig en er kunnen drankjes besteld worden aan democratische prijzen.

Het adres waar dit doorgaat is bij het vrijetijdsondersteuningscentrum Opstap, Stationsplein 46 te Roeselare.
Er moet niet op voorhand ingeschreven worden. Bij eerder auti-café’s zijn er 7 tot een 13-tal personen aanwezig geweest.
Wilt u nog meer inlichtingen? Mail naar martine.noppe@proximus.be.