PASS Mortsel

Graag nodigen we je uit op onze nieuwe PASS groep te Mortsel. Wij gingen van start in januari 2017 en willen jullie nu al warm maken voor onze groep. Waarom nu Mortsel? Omdat er in deze regio nog geen groep is voor mensen met autisme. Mortsel is, naast een stad, ook een plaats waar openbaar vervoer samen komt (buslijnen, treinen, trams). Hierdoor is onze locatie vanuit Antwerpen en Mechelen vlot bereikbaar.

Doel van onze groep

We houden maandelijks, meestal op zondag, een gespreksgroep over autisme gerelateerde onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld diagnosestelling, werk, literatuur of vakantie zijn. Je mag actief deelnemen, maar je mag ook gerust komen om te luisteren. Ook je partner, kinderen, ouders, familie zijn welkom. Tijdens de activiteit bieden we ook aan een democratische prijs (1 Eur) een drankje aan. Daarna is er een mogelijkheid om samen iets te gaan drinken of eten.

Wanneer

PASS Mortsel gaat door op volgende data. We starten steeds om 14u30 en de gespreksactiviteit eindigt om 16u30 (met nog een mogelijkheid om bij een etentje en een drankje na te praten).

Data:

  • zondag 25 februari 2018: kwaliteitenspel
  • zondag 25 maart 2018: angsten, fobieën en fixaties
  • zondag 22 april 2018: autisme en muziek
  • zondag 24 juni 2018: volgt nog

Locatie

Zaal ’t Parkske, zaal 4
Edegemsestraat 26
2640 Mortsel

Op wandelafstand van treinstation Mortsel Oude-God, tram en bushalte aan het Gemeenteplein.

Vragen

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je ons steeds bereiken via onderstaande contactgegevens.

passgroepmortsel@gmail.com

Ellen Van der Gucht
0497/85 49 91

Joris De Fraeye
0477/36 57 59

Ferre De Bonnaire