PASS Ladies Leuven

Wat?

PASS Ladies Leuven (° maart 2016) is een praat- en activiteitengroep specifiek bedoeld voor vrouwen met autisme. Elke maand wordt een praatavond of een activiteit georganiseerd waarbij je in een gemoedelijke sfeer gelijkgestemde zielen kan ontmoeten. Je mag actief deelnemen of gewoon komen luisteren. Het is niet verplicht om elke maand aanwezig te zijn: je komt wanneer je zin, tijd en energie hebt.

Hieronder vind je een greep uit de voorbije thema’s:

Praatavonden
Relaties, vriendschap, veilig vragenspel, dagplanning, hulpverlening, burn-out, …

Activiteiten
Wandelingen, blotevoetenpad, juweeltje maken, Zentangle tekenen, etentje, …

Maandelijks wordt het thema bekendgemaakt via de uitnodigingen van de VVA die je kan ontvangen door een eenvoudig mailtje te sturen naar ann@autismevlaanderen.be. Dit is volledig gratis. Op deze uitnodigingen kan je ook meer details terugvinden omtrent inschrijven en dergelijke meer. Dit is dus de eerste stap om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten.

Voor wie?

Volwassen vrouwen (18+) met (een vermoeden van) autisme. In april 2017 bedroeg de gemiddelde leeftijd van de leden 42 jaar. De leden zijn tussen 25 en 58 jaar oud.

Waar?

Praatavond: KVG, Tiensesteenweg 63, 3010 Kessel-Lo, op wandelafstand van het station te Leuven.

Activiteit: Locatie is afhankelijk van de activiteit en wordt vermeld op de uitnodiging.

Wanneer?

Behoudens uitzonderingen is er slechts één activiteit per maand voorzien: ofwel een praatavond, ofwel een activiteit.

Praatavond: Indien we een praatavond hebben, dan is dit op de derde zaterdagavond van de maand, van 19u tot 21u30. De zaal zal toegankelijk zijn vanaf 18u45 zodat we stipt kunnen beginnen.

Activiteit: Ingeval van een activiteit zijn de datum, locatie en het tijdstip afhankelijk van het type activiteit.

Alle info hierover vind je terug op de maandelijkse uitnodigingen.

Contact

Omdat elke persoon andere noden heeft, is het niet haalbaar om alle info te vermelden op deze pagina. Wil je meer weten of heb je drempelvrees? Neem dan gerust contact op via passladies@gmail.com. Jouw mailtje wordt steeds beantwoord, maar gun me wel de nodige tijd hiervoor :).

Groetjes en hopelijk tot ziens!
Lesley